PETS kaudelle 2023-24

PETS = Rotaryklubien toimihenkilöiden koulutus 16.2. ja 25.-26.3.2023

(President Elect Training Seminar)

PETRI KERÄNEN

D 1385 tuleva kuvernööri kaudella 2023-24

PrePETS 2023 kutsu ja ohjelma-fi
PrePETS 2023 kutsu ja ohjelma-sv

R. Gordon R. McInally wants Rotary members to create hope in the world

RI:n valittu presidentti julkisti rotaryvuoden 2023-24 teeman

Rotaryjohtajien kouluttaminen ympäri maailmaa (Rotary International'in ohjeet)

Presidents-Elect Training -seminaareihin valmistautuminen (PETS)

AO. LINKKEIHIN PÄÄSY EDELLYTTÄÄ MYROTARY-TUNNUSTA:

 • Autamme valittuja klubipresidenttejä valmistautumaan PETSiin pyytämällä heitä osallistumaan (linkki) klubipresidentin peruskurssiin Learning Centerissä eli oppimiskeskuksessa. Kannustamme myös aiemmin tässä roolissa toimineita käymään näillä kursseilla ennen seminaaria myös päivittämässä tietämystään.

 • Kun klubipresidentit osallistuvat näille kursseille ennen PETSiä, voitte keskustella käsiteltävistä aiheista perusteellisemmin.

 • Jos piirin apulaiskuvernöörit osallistuvat PETSiin, suosittele, että he käyvät (linkki) apulaiskuvernöörin peruskurssit ennen seminaaria saadakseen lisätietoja siitä, kuinka he voivat tukea klubejaan.

 • Piirijoukkueen valmennus

 • Onpa piirin PETS-koulutus sitten henkilökohtaisesti tai verkossa, harkitse myös piirikomiteoiden jäsenten pyytämistä suorittamaan kursseja oppimiskeskuksessa ennen tiimin istuntoja.

 • Suosittelemme, että kaikki piirikomiteoiden puheenjohtajat suorittavat (linkki) piirikomitean perusteiden oppimissuunnitelman. Piirikohtaiset oppimissuunnitelmat ovat saatavilla (linkki) piirin johtajaluettelossa.

 • Löydät myös päivitetyn (linkki) piiriryhmän koulutusseminaarin johtajan oppaan Learning Centeristä eli oppimiskeskuksesta.

 • Mitä uutta oppimiskeskuksessa?

 • Uudet oppimissuunnitelmat:

 • (LINKKI) Monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden perusteet — Opi Rotaryn sitoutumisesta monimuotoisuuteen, tasapuolisuuteen ja osallisuuteen tässä kurssisarjassa.

 • (LINKKI) Monimuotoisuus, tasapuolisuus ja osallistaminen Keskitaso – Opi johtamaan muutosta ja monipuolistamaan klubiasi tavalla, joka edistää tasapuolisuutta ja rakentaa konsensusta.

 • (LINKKI) Fasilitaattorin perusteet – Ymmärrä, kuinka voit hallita tehokkaasti oppimistapahtumia, olivatpa ne henkilökohtaisesti, verkossa tai hybriditapahtumia. Näitä kursseja suositellaan kaikille, jotka johtavat oppitunteja.

Uudet kurssit:

 • (LINKKI) Valmistaudu: Piirin RYLA-toimikunta — Opi kuinka toimikuntasi voi luoda, edistää ja tukea piirisi Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) -ohjelmaa.

 • (LINKKI) Mikroaggressiot —Ymmärrä mikroaggressioiden vaikutukset ja opi reagoimaan niihin tavoilla, jotka tukevat Rotaryn sitoutumista monimuotoisuuteen, tasapuolisuuteen ja osallisuuteen. Tämä kurssi on osa monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden perusteiden oppimissuunnitelmaa.

 • (LINKKI) The Power of Giving — Opi lisää vaikutuksista, joita sinulla voi olla Rotarysäätiön työhön ymmärtämällä, kuinka lahjoitukset hyödyttävät erilaisia ​​rahastoja ja ohjelmia.


--> Tutustu RI:n vuosikertomukseen 2021-22

Vuosikertomuksessa 2021-22 voit lukea Rotaryn saavutuksista, selvittää, miten klubit vaikuttavat, ja kuulla lahjoittajilta, miksi he tukevat Rotarysäätiötä.


Koulutusvinkki

Koulutatko klubipresidenttejä Rotaryn julkisen kuvan tärkeydestä? Haluatko päivittää kylttejäsi piiritapahtumaa varten? Vieraile uusitussa Brändimme-osiossa Brändikeskuksessa löytääksesi ajantasaiset ohjeet, nyt kätevässä verkkopohjaisessa muodossa. Tämä osio korvaa PDF-tiedostot, kuten Voice and Visual Identity Guidelines, jotta saat kattavat tiedot yhteen paikkaan ja voit helposti selata aiheita. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ylätyökalupalkin Brand Centerin Ohje-välilehdeltä.